Pokret socijalista posetio grob Slobodana Miloševića 

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica istakao je da Pokret socijalista posebno ceni Miloševićevu borbu za stabilnost i suverenitet Srbije

73

BEOGRAD – Na današnji dan pre 13 godina u pritvorskoj jedinici u Ševeningenu umro je bivši predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević, a vence tim povodom na njegov grob u Požarevcu položili su članovi Pokteta socijalista.

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica istakao je da Pokret socijalista posebno ceni Miloševićevu borbu za stabilnost i suverenitet Srbije.

FOTO TANJUG/ POKRET SOCIJALISTA/ bg

„Delegacija Pokreta socijalista je i ove godine, kao i svake godine od svog osnivanja, došla na grob prvog demokratski izabranog predsednika Srbije Slobodana Miloševića da mu oda poštu i izrazi zahvalnost za sve što je uradio za Srbiju dok je bio na njenom čelu“, kazao je Torbica, saopšteno je iz Pokreta socijalista.

On je dodao da je trinaest godina od smtri Slobodana Miloševića najbolji pokazatelj da je njegova ideja i politika bila politika budućnosti Srbije, borba za stabilnost i suverenitet Srbije, borba za Srbiju koja će imati jaku privredu i ekonomiju.

Trbica je rekao i da je taj poket zahvalan Miloševiću za sve što je, kako je naveo, učinio za njih.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...