Acer u aprilu pokreće novi brend namenjen gejmerima

Predator dobija "rođaka", ali ne znamo tačno kakvog

30

Tajvanska kompanija Acer zakazala je za april događaj u Njujorku na kome će predstaviti svoj novi brend u želji da diversifikuje ponudu i tako ublaži udar pada interesovanja na PC tržištu, rekao je izvršni direktor te kompanije Jason Chen, a prenosi publikacija Digitimes, iz iste zemlje.

Razvoj novih proivoda i novi brend su u skladu sa osnovnim idejama kompanije kada je u pitanju plasiranje osnovnih PC proizvoda u poljima koja uključuju video igre i preduzetnička rešenja, rekao je Chen na sastanku sa proizvođačima delova.

Acer već ima igrački brend koji se zove „Predator“, ali se procenjuje da će sada kompanija predstaviti još jedan pod-brend za gejmerske dodatke. Prema Digitimesu, Chen je rekao da lansiranje novih proizvoda neće poboljšati slabiji period od aprila do juna, na koji utiče godišnje doba.

On je, međutim, naglasio da će planirano pokretanje novih proizvoda kao i novi brend pomoći da se ublaži loš položaj tržišta.

Osim toga, Acer planira da sprovede u delo više od 10 novih poslovnih ideja u nameri da poveća posao. Mnogi od tih poslova naći će se na berzi.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...