Kamenovana dva autobusa GSP-a, kamen pogodio devojku u stomak

566

U Ulici pilota Mihaila Petrovića na Vidikovcu sinoć oko 22 časa nepoznata lica gađala su kamenjem autobuse GSP u dva odvojena incidenta, piše Danas.rs.

Na vozilima su polomljena stakla, a kako nezvanično saznaje list, niko od putnika nije ozbiljno povređen.

Jedan od incidenata se dogodio kada je na autobus na liniji 50 koji se kretao ka Vidikovcu, nepoznati muškarac sa suprotne strane ulice bacio veliki kamen i razbio staklo na sredini vozila.

U autobusu je u tom trenutku bilo ne više od desetak putnika, a kamen prečnika oko 10 centimetara pogodio je u stomak devojku koja je jedina stajala u tom delu vozila. Ona srećom nije teže povređena, osim što je bila vidno potrešena, a izbegnuta je tragedija, s obzirom da se staklo rasprslo u njenoj neposrednoj blizini.

Putnica je ipak ostala na licu mesta do dolaska Hitne pomoći i policije koju je vozač pozvao da izvrši uviđaj, nakon što su ostali napustili autobus. Kako je izjavila, ona je videla jednog muškarca kako sa druge strane ulice baca kamen i posle toga beži, te da se sve odigralo velikom brzinom.

Istovremeno, na prethodnom stajalištu udaljenom stotinak metara, policija je već vršila uviđaj sličnog događaja, na autobusu na liniji 59, koji se kretao iz suprotnog pravca, na koji je takođe, pretpostavlja se ista osoba (ili osobe), bacila kamen nešto ranije.

Kako Danas nezvanično saznaje na licu mesta, ni u tom vozilu nije bilo povređenih putnika.

Izvor Danas.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...