Incident u Londonu, Knežević prebačen na novu lokaciju

Na lice mesta ubrzo su došli pripadnici interventne jedinice britanske policije, saopšteno je iz Atlas Grupe

51

PODGORICA – Nepoznata muška osoba pokušala je da uđe u prostorije u Londonu koje koristi predsednik Atlas Grupe Duško Knežević, tvrde iz Atlas Grupe i navode da su o tome obavešteni britanski nadležni organi.

„Kada je primetio da su u hodniku nadzorne kamere, muškarac srednjih godina se brzo udaljio iz hola i napustio zgradu. Incident se desio u noći između 13. i 14. marta. Ubrzo su na lice mesta došli pripadnici interventne jedinice britanske policije. Sa detaljima su upoznate nadležne službe, a Knežević je prebačen na novu lokaciju“, saopšteno je iz Atlas Grupe.

Članovi Kneževićevog obezbeđenja, kako se dodaje, snimili su osobe koje su u proteklih nekoliko dana pratile kretanje Kneževića u Londonu.

„Postoje i snimci osoba koje su pratile Kneževića tokom februara. Knežević je upoznao nadležne u Velikoj Britaniji sa svojim sumnjama i saznanjima o načinu funkcionisanja sistema čijim se razotkrivanjem bavi“, zaključuje se u saopštenju.

Za Duškom Kneževićem je raspisana međunarodna poternica i on se nalazi u Londonu i ima britansko državljanstvo.

Crnogorsko tužilaštvo ga tereti da je bio na čelu nekoliko kriminalnih grupa koje su oštetile državu za više stotina miliona eura. Ni u jednom slučaju, međutim, još nije podignuta optužnica.

Atlas grupa je medijima dostavila fotografiju muškarca za koga tvrde da je pokušao da uđe u prostorije koje koristi Knežević.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...