Nikola Kojo u Požarevcu: Završićete ovde, mesto na slovo Z… (VIDEO)

U Požarevcu je večeras po osmi put održan građanski protest "1 od 5 miliona"

1.354

POŽAREVAC – Na osmom protestu „Jedan od pet miliona“ održanom večeras u Požarevcu, govorio je, kako je predstavljen, „glumac, legenda i borac za razum“ Nikola Kojo.

Kojo je pred Požarevljanima okupljenim na Starom korzou ocenio da se u Srbiji „desio narod“.

„Sada se desio narod koji je rešio da živi i koga vi kradljivci života i vremena više nećete moći da zaustavite“, rekao je on.

„Završićete ovde, gospodo, odakle je sve i počelo, jako blizu ovog mesta, počinje na Z“, poručio je Kojo, na šta su okupljeni građani uzvratili povicima „Zabela, Zabela“.

- Advertisement -

On je kazao da će oni drugi „manje važni“ biti lustrirani, kao i „ovi što su se predstavljali kao naši“.

Kako prenosi RTS, Požarevljani su na protestu „1 od 5 miliona“ zatražili od medija da profesionalno izveštavaju, objektivno, istinito i nepristrasno, pre svih misleći na RTS.

Skup je završen protestnom šetnjom građana, a požarevački Urban City radio preneo je da je u šetnji učestvovao i Velimir Ilić.

Građanski protesti pod sloganom „Jedan od pet miliona“ večeras se održavaju i u drugim gradovima Srbije, a šetalo se, između ostalog, i u Novom SaduNišu, Pančevu, Šapcu, Čačku, Kruševcu, Subotici, Paraćinu, Boru, Valjevu, Lazarevcu, Kraljevu, Apatinu, Sokobanji, Užicu, Leskovcu, Vranju, Aleksincu, Kikindi, Gornjem Milanovcu…

Izvor Infobrif RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...