Nikola Kojo u Požarevcu: Završićete ovde, mesto na slovo Z… (VIDEO)

U Požarevcu je večeras po osmi put održan građanski protest "1 od 5 miliona"

1.530

POŽAREVAC – Na osmom protestu „Jedan od pet miliona“ održanom večeras u Požarevcu, govorio je, kako je predstavljen, „glumac, legenda i borac za razum“ Nikola Kojo.

Kojo je pred Požarevljanima okupljenim na Starom korzou ocenio da se u Srbiji „desio narod“.

„Sada se desio narod koji je rešio da živi i koga vi kradljivci života i vremena više nećete moći da zaustavite“, rekao je on.

„Završićete ovde, gospodo, odakle je sve i počelo, jako blizu ovog mesta, počinje na Z“, poručio je Kojo, na šta su okupljeni građani uzvratili povicima „Zabela, Zabela“.

On je kazao da će oni drugi „manje važni“ biti lustrirani, kao i „ovi što su se predstavljali kao naši“.

Kako prenosi RTS, Požarevljani su na protestu „1 od 5 miliona“ zatražili od medija da profesionalno izveštavaju, objektivno, istinito i nepristrasno, pre svih misleći na RTS.

Skup je završen protestnom šetnjom građana, a požarevački Urban City radio preneo je da je u šetnji učestvovao i Velimir Ilić.

Građanski protesti pod sloganom „Jedan od pet miliona“ večeras se održavaju i u drugim gradovima Srbije, a šetalo se, između ostalog, i u Novom SaduNišu, Pančevu, Šapcu, Čačku, Kruševcu, Subotici, Paraćinu, Boru, Valjevu, Lazarevcu, Kraljevu, Apatinu, Sokobanji, Užicu, Leskovcu, Vranju, Aleksincu, Kikindi, Gornjem Milanovcu…

Izvor Infobrif RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...