Pretučen organizator protesta „Jedan od pet miliona“ u Negotinu (FOTO)

U saopštenju je navedeno da je Ćirić napadnut pošto je prošle nedelje na protestu u Negotinu govorio o Zoranu Milojeviću Zelji, "glavnom batinašu SNS-a"

308

Organizator protesta „Jedan od pet miliona“ u Negotinu Strahinja Ćirić napadnut je ispred zgrade u kojoj živi i zadobio je teže telesne povrede glave, saopštili su organizatori protesta.

U saopštenju je navedeno da je Ćirić napadnut pošto je prošle nedelje na protestu u Negotinu govorio o Zoranu Milojeviću Zelji, „glavnom batinašu SNS-a“.

Ćirića su napala tri nepoznata maskirana muškarca ispred ulaza zgrade, što je odmah prijavljeno policiji koja ga je uputila na hirurško odeljenje.

Organizatori protesta navode da se Ćirić ne oseća bezbedno da bi se vratio u svoj stan.

Ćirić je na protestu, održanom 7. marta rekao da je „Zelja gospodar Negotina“, te da predsednika opštine treba da se povuče u korist svoje zamenice Merline Selenić, za koju je Ćirić kazao da je bliska Zelji.

Pretučen direktor vranjskog Vodovoda i sekretar GO SNS, maskirani napadači napali i njegovu ćerku i ženu

Organizatori protesta su se u današnjem saopštenju obratili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i poručili da „više neće ćutati“.

„Nećemo dozvoliti da se ovako ophodiš prema našim sugrađanima. Nastavićemo da zajedničkim snagama istrajamo u borbi za jednu pristojnu, normalnu Srbiju gde se neistomišljenici neće nikada više prebijati niti će se nad njima vršiti bilo kakav vid pritiska“, naveli su organizatori protesta.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...