Milena Ivanović: Jednom za sva vremena da se prestane sa sakupljanjem političkih poena

408

Ni 14 meseci od ubistva Olivera Ivanovića, lidera građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda nije poznato ko je nalogodavac, a ko izvršilac tog zločina.

Nakon što je Hašim Tači izjavio da iza ubistva stoji Milan Radoičić, a da je vlast u Beogradu naručilac, kosovski tužilac Sulj Hodža kaže da je reč o političkim izjavama i da on o tome nema podatke.

Gostujući u Dnevniku RTS-a, Milena Popović Ivanović kaže da je strašno to što ni posle 14 meseci, nema imena ubica već samo političke zloupotrebe i izjave poput jučerašnje koju, kako je rekla, doživljava kao atak na mrtvog Olivera, porodicu i državu Srbiju.

„Apelujem na sve koji imaju dokaze i prave informacije da se obrate nadležima organima, da u suprotnom ćute i da pomognu da se ubistvo reši do kraja i jednom za sva vremena da se prestane sa sakupljanjem političkih poena“, rekla je supruga Olivera Ivanovića.

Hašim Tači: Istraga pokazuje da Beograd stoji iza ubistva Olivera Ivanovića

„Ja apsolutno verujem našoj policiji i tužilaštvu, znam da predano i svakodnevno rade da se otkrije ubica, tako da od njih upravo očkujem da dobijemo informaciju ko je počinio ovaj gnusni zločin“, rekla je Milena Popović Ivanović.

Milena Ivanović reagovala na Tačijeve tvrdnje: Dokle više Tači??? Ili nam daj dokaze ili zaćuti zauvek!

Izvor rts.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...