Osvanuo snimak Nebojše Stefanovića na protestima ispred RTS-a (VIDEO)

306

Nakon sinoćnjih događaja ispred i u zgradi RTS-a, na društvenim mrežama osvanuo je snimak sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, koji govori na protestima 2011. godine upravo ispred zgrade RTS-a.

Vučić se u podne obraća javnosti, opozicija poziva na okupljanje ispred Predsedništva

Ono što gledaoci mogu da primete jeste da tekst koji je Stefanović tada izgovarao protiv tadašnje vlati i rukovodilaca javnog servisa, govore vođe današnjih protesta.

„Uplašio se režim. Ne spavaju jer je Srbija rekla da ih više neće… Uplašili su se za svoje vile na Dedinju… Hoće da političari rade za narod, a ne obrnuto… Nemojte da zamerite ovim momcima u uniformama, oni ne vole ovo što rade. Oni su plaćeni našim novcem… Našim novcem se gradi most u Beogradu, najskuplji na svetu. Režim više ne zna šta će. Danas smo ispred RTS-a, medijske lažovizije, koju mi plaćamo, novcem svih građana Srbije, a oni će večeras da izmišljaju koliko je nas ovde. Došli smo da kažemo da medijski mrak nikad nije bio gušći. Srbija želi drugačiju budućnost, želi promene…“, rekao je tada Stefanović obraćajući se okupljenima.

Treba napomenuti da demonstranti tada nisu ulazili u zgradu RTS-a.

Zanimljivo je da se Stefanović, ministar policije, sinoć u dva navrata obratio javnosti povodom dešavanja na RTS i protesta, nakon što je policija udaljila demonstrante iz zgrade RTS.

Lider Dveri Boško Obradović, jedna od organizatorki protesta „1 od 5 miliona“ Jelena Anasonović i grupa građana upali su sinoć u  zgradu RTS, tražeći da gostuju u Dnevniku.

Izvor Infobrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...