Direktor policije o detaljima jutrošnje drame u Leskovcu: Zahvaljujući ovim hrabrim policajcima sprečena tragedija

740

Jedna ženska osoba sa petogodišnjim detetom u naručju htela je jutros u Leskovcu da izvrši samoubistvo, ali je tragedija sprečena zahvaljujući hrabrim i odlučnim policajcima, izjavio je direktor policije Vladimir Rebić.

„Zahvaljujući hrabrim i odlučnim policajcima, Nenadu Stankoviću i Marku Stojičiću, sprečena je tragedija u Leskovcu, kada je jedna ženska osoba, sa petogodišnjim detetom u naručju, htela da izvrši samoubistvo. Policijski službenici su nakon prijave odmah izašli na teren i zatekli ženu u naručju sa detetom kako stoji na simsu zgrade, na visini od oko pet metara. Policajac Nenad Stanković se popeo merdevinama do žene, koja je bila vidno uznemirena, i nakon razgovora uspeo da je ubedi da mu preda dete, a zatim je i njoj pomogao da siđe“, izjavio je direktor policije Vladimir Rebića.

On je naglasio da je kao direktor policije, izuzetno ponosan na hitru i uspešnu reakciju policijskih službenika iz Leskovca, koji su, kako je rekao, pokazali izuzetnu sposobnost, profesionalnost i hrabrost obavljajući svoje redovne zadatke.

„Mogu da zaključim da je sve više slučajeva u kojima policajci, rizikujući svoj život, spasavaju živote građana. Ministarstvo unutrašnjih poslova prepoznaje i vrednuje takav način rada, a trudićemo se da obezbedimo bolji materijalni položaj i opremu za sve policijske službenike, kako bi još efikasnije i profesionalnije obavljali svoje zadatke.“, naglasio je Rebić.

Izvor Infobrif/MUP
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...