Remi Portugalaca „očekivan“, sad prete Srbiji, Luka Jović ima odgovor!

175

Portugal gotovo nikada ne pobeđuje na startu kvalifikacija, pa je zato remi, na neki način i očekivan. Današnji mediji kažu da je tim odigrao dobro, da je Ukrajina veoma tvrda, da je Pjatov sjajno brani, ali i da prokletstvo traje.

O čemu se radi?

Od kvalifikacija za EP 2000. godine, Portugal nije dobio nikoga na startu. U stvari, ako se pogleda istorija, od 15 nastupa, uključujući i sinoćnji meč, oni nisu dobili prvu utakmicu čak 11 puta.

Sa jedne strane poznato je da sporije startuju.

„Igrali smo dobro, ali je i rival bio jak. Nismo nezadovoljni, mislimo o Srbiji, to moramo da dobijemo“, kaže Bernardo Silva.

Mediji prilični potcenjuju „Orlove“, smatraju da je Srbija ipak slabija od Ukrajine i da će im posao biti olakšan neigranjem Matića i Kolarova.

Santoš već razmišlja o tom meču, kaže da ekipa nije imala dovoljno sreće, ali i da je Ukrajina odličan, disciplinovan tim.

Mediji prenose i izjavu Luke Jovića, pribojavaju se njegove forme.

„Odlično je što ćemo igrati na stadionu Benfike, gde nisam imao baš puno prilike da igram“, rekao je Jović podsetivši da mu Benfika nije verovala, da su ga pustili u Nemačku i da će sada dobiti ipak mrvice od transfera jednog od najboljih mladih napadača u Evropi.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...