Ako ovu poruku dobijete na Tviteru, ignorišite je, inače ćete ostati bez naloga (FOTO)

406

Nimalo naivna šala „hara“ popularnom društvenom mrežom Tviter, a zvaničnici kompanije apeluju na korisnike da ne obraćaju pažnju na problematični sadržaj, budući da će, ako uđu u interakciju, izgubiti kontrolu nad svojim nalogom.

Naime, radi se o tome da pomenuta šala od korisnika traži da promeni datum rođenja u okviru naloga, te ga prebaci na 2007. godinu, a kako bi, navodno, otključali nove boje i šablone za dekorisanje naloga.

Ono što se zapravo događa kada se datum rođenja promeni na 2007. je da korisnik automatski gubi kontrolu nad profilom, budući da mlađima od 13 godina nije dozvoljeno da imaju profil na ovoj platformi.

Šala je, između ostalog, uspela i zahvaljujući tome što je „Fejsbuk mesindžer“ od korisnika prethodno tražio da u okviru neke poruke pošalju emotikon u obliku meseca, a kako bi aktivirali dark mode, tako da su korisnici poverovali da je i promena godine rođenja način da se dođe do neke skrivene opcije.

“Tviter“ upozorava da je u pitanju prevara, te još uvek nema informacija o tome kako da oni koji su menjali broj “Tviter“ godina povrate kontrolu nad svojim profilima.

Evo šta tačno donosi kontroverzni zakon od kog strahuju svi korisnici interneta

Izvor MSN
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...