Mihajlović: Opozicija se plaši izbora, ali to nije razlog da prete nasiljem na ulicama

87

BEOGRAD – Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a, Zorana Mihajlović, upitala je danas da li to lideri opozicionog Saveza za Srbiju, koji su prethodnih nedelja izazivali incidente i provocirali nasilje u Srbiji, ponovo prete nasiljem.

Mihajlović o izborima: Oni za mito, korupciju i agresiju, a mi…

“Jedini koji izazivaju incidente i nasilje na beogradskim ulicama su upravo lideri opozicije. Ako Dragan Ðilas, koji je zajedno sa Boškom Obradovićem upadao u RTS i provocirao sukobe sa policijom, najavljuje da bi bilo „hiljade incidenata, verovatno i žrtava” ako bi danas bili izbori, da li to znači da nisu spremni da se bore za vlast na izborima, nego isključivo na ulici?”, navela je Mihajlovićeva.

Ministarka Mihajlović optužuje Đilasa

Ukazala je da građani Srbije još nisu saznali koji je program Ðilasa, Jeremića i Obradovića po pitanju Kosova, Evropske unije i podizanja životnog standarda, ali iz svetskih medija od njih mogu da čuju da Srbiji preti nasilje na ulicama.

“ To samo govori o tome da se opozicija plaši izbora, ali to nije razlog da prete nasiljem na ulicama“, navela je Mihajlović.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...