Vučić: Ako dođe Folksvagen – mogu da kažem da sam svoj posao završio

368

Država će uložiti više novca u razvoj poljoprivrede i to će osetiti stočari, ratari, voćari, povrtari i drugi, kao i porizvođači meda, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska društva pčelara „Cvet Banata“ u Lazarevu kod Zrenjanina.

„Imamo mnogo toga u poljoprivredi da uradimo. Sada imamo nešto više novca da ulažemo pošto smo stvari postavili na siguran temelj, kada smo zaustavili gašenje fabrika i pljačakaške privatizacije“, rekao je Vučić obraćajući se građanima.

Lazarevo, 30. marta 2019. - Predsednik Srbije Aleksandar Vucic u okviru posete Srednjebanatskom okrugu stigao je u Lazarevo gde je obisao drustvo pcelara "Cvet Banata". PREDSEDNISTVO SRBIJE/ bg
Foto: Tanjug/PREDSEDNISTVO SRBIJE

Istakao je da država sada ima više novca koji može da uloži u poljoprivredu i to zahvaljujući građanima koji nisu verovali u laka obećanja tajkuna koji su opljačakali i uništili ovu zemlju.

Zahvalio je građanima što znaju da bez marljivog rada nema rezultata.

„Samo lakoverni veruju u jednostavne rezultate bez ikakvog truda. Kada smo 2014. krenuli u teške reforme, verovali ste u poštenje, a ne u lopovluk. Srbija će iz dana u dan biti sve bolje mesto za život“, naglasio je Vučić.

Istakao je da će fabrika „Linglong“ u Zrenaninu biti najznačajnija investicija u tom gradu u poslednjih 50 godina.

Vučić: Gospodin Vang je bio veoma težak čovek za pregovore, ali borili smo se iz dana u dan (FOTO)

„Mnogi iz Lazareva dobiće posao u toj fabrici i imaće bolju budućnost. To će značiti dramatične promene za Zrenjanin“, napomenuo je Vučić.

Podsetio je da je „Linglong“ dobavljač guma za „Folksvagen“ i istakao da će pokušati da dovede investiciju „Folksvagena“ u našu zemlju.

Vučić je kazao da je Srbija prvo bila u konkurenciji osam, a zatim u konkurenciji pet zemalja u koju bi došao nemački automobilski gigant Folksvagen.

„Nadam se da ćemo ući u poslednje tri, kasnije u poslednje dve zemlje“, rekao je Vučić obraćajući se narodu u Lazarevu, kod Zrenjanina, koji obilazi u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.

On je istakao da, ako bi Folksvagen došao u Srbiju, onda bi to bio najveći rezultat.

„Ako bi se slučajno dogodilo da to uspemo, to bi bio najveći rezultat i onda bih s ponosom mogao da kažem da sam svoj posao završio“, kazao je Vučić.

Zahvalio je još jednom građanima na veri u modernu i pristojnu zemlju, Srbiju budućnosti.

„A ja ću se truditi još neko vreme da se borim za Srbiju dok me ne smene. Živela Srbija”, poručio je Vučić.

Pčelari iznenadili Vučića, ponudili ga domaćom medovačom, evo šta im je on rekao (VIDEO)

Vučić je boravio u Lazarevu u okviru posete Srednjebanatskom okrugu.

Poseta Srednjebanatskom okrugu deo je kampanje „Budućnost Srbije“ čiji je cilj da se predstavi sve što je do sada urađeno pre svega na ekonomskom planu, ali i kako bi predsednik Srbije čuo koje su primedbe i sugestije građana.

Vučić penzionerima: Imaćete novi rast penzija, “svake godine, pa i ove”

 

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...