Nikola Jovanović se oglasio nakon što je Vesić najavio krivične prijave zbog blokiranja Terazija (VIDEO)

106

Nakon što je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao da će protiv Nikole Jovanovića, Marka Bastaća i ostalih aktivista biti podnete krivične prijave jer su kako je naveo, zaustavili saobraćaj i organizovali teror nad građanima Beograda, oglasio se  potpredsednik Narodne stranke, i jedan od članova Saveza za Srbiju Nikola Jovanović.

„Da nije tragično, bilo bi smešno. Zamenik gradonačelnika mi preti krivičnom prijavom zato što smo juče simbolično blokirali Kolarčevu na sat vremena upravo da bismo upozorili na ono što je on jutros uradio. On je trajno blokirao Kolarčevu i Vasinu, a spremaju se da blokiraju za javni saobraćaj i Kralja Milana čime bi čitav centar grada odsekli od ostatka prestonice“, rekao je Jovanović u videu koji je Savez za Srbiju objavio na Tviteru i dodao da će Vesić odgovarati za urušavanje centra grada.

„Ako je simbolična blokada vredna krivične prijave, koliko je onda krivičnih prijava vredna ova blokada“, upitao je Jovanović.

Vesić: Teror i nasilje, podnosimo krivične prijave!

Da podsetimo, Jovanović je jutros u otvorenom pismu rekao Vesiću da je postao gradonačelnik na mala vrata, te da će na mala vrata i napustiti Beograd.

Savez za Srbiju blokirao Terazije kao vid protesta (FOTO)

Izvor Infobrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...