Mihajlović: Nisam odgledala snimak sa naplatne rampe kod Doljevca, ne mislim da je to moj posao

150

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nadležne institucije vode istragu o nesreći na naplatnoj rampi kod Doljevca, da je država učinila sve što je njen zadatak u istrazi i da nema potrebe da snimak te nesreće daje opoziciji.

Mihajlović je gostujući na televiziji Prva rekla da nije pogledala snimak sa naplatne rampe u nesreći u kojoj je učestvovalo vozilo direktora Koridora Srbije Zorana Babića a u kojem je poginula jedna žena.

„Ne mislim da je to moj posao i da treba to da radim“, odgovorila je Mihajlović.

Obradović: Ako vlasti ne obelodane snimak sa rampe u Doljevcu, moguća blokada auto-puta (FOTO)

Ona je ocenila da su nedopustive najave opozicije da će zbog protesta blokirati auto-puteve i dodala da su demonstracije 5. oktobra 2000. godine bile jer su se građani pobunili zbog neregularnosti na izborima, a današnja opozicija pokušava da bez izbora dođe na vlast.

Načelnik Uprave saobraćajne policije o tome kako je došlo do stravične nesreće kod Doljevca

„Ja sam bila učesnik demonstracija 5. oktobra (2000. godine) i pokušaj pravljenja paralela nema pojma“, kazala je Mihajlović.

Objavljeni novi snimci sa rampe Doljevac (FOTO)

Zorana Mihajlović je izjavila da je ona lično uvek za vanredne parlamentarne izbore, jer je to najbolji način da se proveri da li su građani zadovoljni radom Vlade Srbije.

„Ja sam lično uvek bila za izbore, nevezano za bilo kakve proteste. Smatram da je to najbolji način da se proveri da li su građani zadovoljni onim što radimo, da li građani smatraju da to treba da se menja. Imamo li mi poverenje građana, to je bio moj stav mesecima ranije“, naglasila je Mihajlović za TV Prva.

Dodaje da povlačenje paralele i svako povezivanje sadašnjih protesta sa 5. oktobrom nema „veze sa vezom“. Podseća da su neposredno pre 5. oktobra bili izbori, za koje se ispostavilo da su bili pokradeni, te da je to pokrenulo celu Srbiju i da je na ulicama bilo stotine hiljada ljudi.

„Vi sada imate situaciju jedne grupe, dosta ispranih političara, koji pokušavaju da bez izbora dođu na vlast i to tako što onaj koji je pobedio sa 40 odsto više glasova treba da se skloni sa vlasti. To nije logično“, naglasila je ona.

„Čini mi se da je nasilje i agresija broj jedan u svemu i mislim da se svi moramo boriti protiv toga“, rekla je Mihajlovićeva i istakla da se nasilje i agresija opozicije vide svaki dan na ulicama.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...