Vučević najavio skup za 11. april, ali Vučić još nije odlučio? (FOTO)

93

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević objavio je danas na svom Tviter nalogu fotografiju na kojoj je kao datum centralnog skupa u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ naveden 11. april.

Vučević je objavio fotografiju na kojoj stoji „Novi Sad je omladinska prestonica Evrope i evropska prestonica kulture, a ne mesto sukoba. Novi Sad, 11. aprila 2019. Nastavljamo napred za budućnost Srbije“.

Vučević obelodanio: Pomeramo datum, neću da mi Đilas pravi haos

U izjavi za Tanjug, Vučević je obrazložio da je to još jedna njegova molba predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da obilazak u okviru kampanje pomeri za dan ranije.

On je istakao da konačnu odluku o tome donosi nosilac kampanje, odnosno predsednik Republike.

Predsednik Srbije: O kakvim kontramitinzima pričaju?

„Predsednik odlučuje, a to je moj apel i molba ka njemu da kampanju pomeri za dan ranije da bismo izbegli incidente i ludosti koje spremaju Obradović, Ðilas i Jeremić. Da ne bismo dozvolili fašisti Obradoviću i tajkunima Ðilasu i Jeremiću da prave haos u Novom Sadu, ja molim predsednika da pomeri kampanju Budućnost Srbije za jedan dan“, rekao je Vučević.

Vučević je i juče, u saopštenju, zamolio predsednika da razmotri mogućnost pomeranja skupa u Novom Sadu sa 12. na 11. april, kako se ne bi istog dana podudarila dva skupa, jedan u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ i protest „1 od 5 miliona“, koji su zakazani za isti dan, 12. april.

„Budućnost Srbije“ i „Jedan od pet miliona“ istog dana u istom gradu

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...