Bajdena je nekoliko žena optužilo za neprimereno ponašanje, evo kako se izvinio

53

Bivši potpredsednik SAD, Džo Bajden se danas nije baš direktno izvinio ženama, koje su se žalile da su se zbog njegovog ponašanja nelagodno osećale.

„Žao mi je što nisam razumeo više, nije mi žao zbog mojih namera. Ne kajem se za bilo šta što sam uradio“, rekao je Bajden, preneo je AP.

Bajden je napravio lapsus koji je pokrenuo brojne spekulacije

Bivši potpredsednik je dodao da nikada nije bio namerno neučtiv prema ženi, ili muškarcu.

Bajden je danas izjavio da još uvek razmišlja da se kandiduje na sledećim predsedničkim izborima 2020. godine, i da je sve bliži konačnoj odluci.

Nekoliko žena je ranije optužilo je bivšeg potpredsednika SAD Džoa Bajdena za neprimereno ponašanje.

Ejmi Lapos je ranije izjavila da je Bajden, dodirivao njeno lice obema rukama i trljao nos o nos pre deset godina, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Lapos (43) bivša je pomoćnica Bajdenu, a kaže da je on „neprimereno dodirivo“ tokom humanitarne večeri u jednoj kući u Hartfordu 2009. godine.

„Nepozvana pažnja nije u redu. Objektivizacija žena nije u redu“, rekla je Laposova, tražeći da se Bajden ne kandiduje za američkog predsednika.

Ona nije prva koja je optužila Bajdena, juče je Lusi Flores, čiju kampanju u Nevadi je Bajden podržao, rekla da je on poljubio u teme na jednom predizbornom skupu 2014. godine.

„Nikada nisam iskusila nešto tako očigledno neprikladno“, napisala je Lizi Flores, preneo je BBC.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...