Preokret u slučaju smrti majke i sina na Zvezdari

450

Vest da su majka i sin nađeni mrtvi posle nekoliko dana u svom stanu potresla je sve.

U prvom trenutku mislilo se da je sin usmrtio majku, a da je potom počinio samoubistvo.

Dosadašnja istraga, međutim, pokazala je da je Dobrila Drašković (73), sudija u penziji Okružnog suda u Beogradu, najverovatnije preminula prirodnom smrću, dok je njen sin Miloš (43) u očaju izvršio samoubistvo.

Tela majke i sina nađena su u subotu u njihovom stanu u Ulici Vjekoslava Kovača na Zvezdari, nakon što su komšije danima osećale nesnosan smrad. Ispostavilo se da su oni bili mrtvi najmanje 10 dana.

„Iako se u prvi mah sumnjalo da je Miloš ubio majku, pa sebe, utvrđeno je da Dobrila nema povrede po telu. To ukazuje da je ona umrla, a da je njen sin, ne mogavši da se pomiri s njenom smrću i činjenicom da je ostao sam, odlučio da sebi oduzme život hicem iz pištolja. Dobrilino telo nađeno je u njenoj sobi, dok je Miloš nađen u svojoj sobi sa oružjem između nogu“, kaže neimenovan izvor.

Miloš je, kažu komšije, rano ostao bez oca i majka mu je bila sve na svetu. Navodno se utopio, a sumnja se da je izvršio samoubistvo. Od kada je, posle nesreće, ostala nepokretna, brinuo je o njoj. Zbog njene nege nije čak ni imao stalan posao, već je radio od kuće kako bi mogao da bude stalno uz nju. Pretpostavljaju da nije mogao da prevaziđe gubitak majke. 

Izvor Pink
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...