Dva dana posle Partizanove, Divac dobio i Zvezdinu čestitku! Sve je još zanimljivije posle one njegove izjave… (FOTO)

153

Proteklog vikenda dogodilo se ono što smo godinama već očekivali i što je Vlade Divac davno zaslužio, da bude primljen u Kuću slavnih u Springfildu.

Naravno, to je i kod nas i u Americi izazvalo veliku medijsku pažnju, a Divac je sve “začinio“ u razgovoru sa tamošnjim novinarima, kada je podsetio na svoju košarkašku afirmaciju u Partizanu, a usput se našalio objašnjavajući gde je počeo njegov nekadašnji saigrač iz Sakramenta Peđa Stojaković, kao i sadašnji as Kingsa Nemanja Bjelica.

„Kao mlad sam u svojoj zemlji imao sjajne trenutke sa timom za koji sam igrao. To je Partizan, klub koji i dalje ‘proizvodi’ NBA igrače. Radi se o klubu kroz čiji je sistem prošao verovatno najveći broj NBA igrača. Bogdan je jedan od njih, Peđa (Predrag Stojaković) i Beli (Nemanja Bjelica) su bili u drugom timu koji nije dobar“, rekao je, između ostalog, Divac.

Partizan mu je odmah čestitao, još u nedelju, a večeras se oglasila i Zvezda na Tviteru – uz čestitku i podsećanje da je i Divac nosio crveno-beli dres, ne samo Stojaković ili Bjelica…

“Košarkaškoj legendi i našem bivšem igraču čestitamo ulazak u kuću slavnih“, poručili su večeras iz Crvene zvezde.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...