LG 5G telefon bi trebalo još više da olakša život korisnicima

Jedno od mnogih poboljšanja koje donosi 5G...

122

U debeloj senci lansiranja flagshipa Samsunga i Huaweija, daleko iza „kineske navale“, nekako je ostao LG sa njegovim sjajnim telefonima. Ti uređaji su jako pouzdani, V30 nosi titulu telefona za prave audiofile, ali kamera, baterija i ostalo bilo je tek nešto iza konkurencije, tako da telefoni ovog korejskog proizvođača nisu imali nešto čime bi se istakli, osim kvaliteta zvuka, koji ipak nije toliko važan većini korisnika.

E, pa možda će se to sad promeniti. Ne drastično, naravno, ali prema najavama kompanije, vlasnici V50 ThinQ 5G, koji bi trebalo da izađe u petak, će imati osećaj da imaju pravog ličnog asistenta. Naime, kako prenosi Korea Herald, najnoviji uređaj kompanije imaće izuzetno prilagodljive AI funkcije.

LG navodi da će korisnicima ovog telefona život biti lakši jer je veštačka inteligencija trenirana da „razume“ okolnosti u kojima radi. Kao primeri, navodi se da će se kada se korisnik parkira i izađe iz automobila telefon oglasiti da ga podseti da fotografiše parking mesto.

Kada se vlasnici ovog telefona voze gradskim prevozom, telefon može da se oglasi da ih upozori da im se približava stanica da je ne bi propustili.

„U vreme 5G-a, u kome korisnici šalju i dobijaju mnogo veće količine podataka, LG-ov 5G telefon ima opciju da ljudima obezbedi preciznije i brže, ali i sigurnije informacije“, preneo je Herald saopštenje kompanije.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...