Olimpijakos ne odustaje od ABA lige, ovo je sledeći korak!

55

Konkurencija u ABA ligi mogla bi da postane znatno jača ukoliko je namera atinskog Olimpijakosa da se preseli na “Jadran“ zaista ozbiljna, bez obzira na određene administrativne prepreke.

Nedeljama unazad se spekuliše na ovu temu, a danas se pojavila još jedna informacija, koja svedoči da bi cela priča mogla da se konkretizuje. Ili je sve ovo samo još jedan vid pritiska crveno-belih iz Pireja na nadležne u Grčkoj da ispune njihove zahteve u tamošnjoj ligi.

Naime, prema informacijama pojedinih grčkih medija, za sredu je u Hrvatskoj zakazan sastanak na kojem će Olimpijakos predstavljati generalni menadžer Hristos Stavropulos i direktor marketinga, Nikols Lepeniotis, kako bi se upoznali sa mogućnostima za pristupanje ABA ligi.

„Ovo svedoči da klub sa Pireja ne odustaje od pomenutog takmičenja i zaista priprema svoje povlačenje iz grčke klupske košarke, ako se tamo ne dese promene koje je zatražio.

Stavropulos i Lepeniotis putuju u Hrvatsku upravo da razgovaraju o detaljima članstva u ABA takmičenju“, piše grčka „Iefimerida“.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...