Aleksić: Vučić i režim u panici, znaju šta ih čeka

84

Prvi potpredsednik Narodne stranke i poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da će miting opozicije 13. aprila u Beogradu biti „prelomni trenutak u borbi za promene koje vlast ne može da spreči“ i pozvao građane da tog dana ne nasedaju na provokacije koje vlast „priprema kako bi proteste prikazala kao nasilne“.

„Postoje najave da će u subotu vlast pokušati da ubaci na miting svoje provokatore koji bi izazvali incidente. Pozivam građane da 13. aprila ostanu mirni, kao što su i bili protekla četiri meseca. Aleksandar Vučić i njegov kriminalni režim su u panici jer znaju da ih posle pada s vlasti čeka pravda“, rekao je Aleksić televiziji Naša.

Aleksić je dodao da je vlast krenula u borbu protiv sopstvenog naroda zabranom autoprevoznicima da 13. aprila prevoze građane na miting, ali se „u narodu probudio inat“ i svi nezadovoljni će tog dana doći u Beograd redovnim autobuskim linijama, vozom ili svojim automobilima.

„Režim pokušava sve kako bi opstao na vlasti, ali nema im spasa, Srbija se probudila. Pitanje je dana kada će Vučić pasti s vlasti, a kada će taj dan doći zavisi i od broja ljudi koji će 13. aprila doći u Beograd. Građani više neće da trpe da se kriminalni klan koji upravlja Srbijom bogati preko korupcionaških poslova i pljačkom narodnog novca“, rekao je Aleksić.

Aleksić je naveo da 13. april „neće biti poslednji dan“ u borbi protiv vlasti, i istakao da Savez za Srbiju i organizatori protesta imaju detaljan plan za naredni period.

„Protesti neće stati dok ne budu ispunjeni naši zahtevi, prvenstveno oslobađanje medija i fer izborni uslovi. Mislim da će 2019. godina biti prelomna u borbi za promene“, rekao je Aleksić.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...