Bastać objavio susret sa naprednjacima u zgradi Opštine Stari grad (VIDEO)

702

Marko Bastać, predsednik beogradske opštine Stari Grad objavio je video kojim ilustruje trenutnu situaciju u zgradi te opštine.

Kako tvrdi predstavnici Srpske napredne stranke ušli su u zgradu opštine.

„Naprednjaci upali u opštinu Stari grad. Edukujemo ih ko je večiti zamenik Goran Vesić…“, napisao je Bastać.

„Došli smo kao odbornici, neko ko ovde radi, da protestujemo protiv svega što radi predsednik opštine Marko Bastać, koji ruši gradilišta po centru Beograda i onemogućava starograđanima da, kada se završe radovi, uživaju u svemu što je grad rešio da uradi za ovu centralnu opštinu“, rekla je odbornica SNS Nataša Belča agenciji Beta.

Ona je kazala da za sada ne postoji konkretan plan o tome do kada će ostati u opštini.

Predsednik opštine Marko Bastać rekao je agenciji Beta da su naprednjaci „ušli kao hajduci“ u opštinu, ali da su im oni otvorili vrata od skupštinske sale i pustili im video snimak njegovog govora sa prošlog protesta ispred Skupštine grada Beograda na kome je govorio o zloupotrebama zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

Naprednjacima je doneta i boca infuzije, kako je Bastać rekao, u slučaju da ih Vesić „natera“ da stupe u štrajk glađu.

Bastać tvrdi i da među onima koji su ušli nisu svi odbornici Skupštine opštine Stari grad, dok Nataša Belač navodi da jesu.

Omladina Saveza za Srbiju i Bastać ispred Starog dvora ostavili su poklone za zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, među kojima su i knjige o Beogradu, saopšteno je iz Saveza.

„Poklone igricu ‘Vesiću, ne ljuti se’ sa kućicama na kojima piše ostavka, knjige o Beogradu, lažne pare za izmišljene kazne kojima preti večiti zamenik i infuziju za slučaj da barem jednom ispuni svoje obećanje i stupi u štrajk glađu, nije imao ko da primi jer se Vesić još jednom opredelio za Jutkin scenario zloupotrebe žena zaposlenih u Skupštini grada, pa je na stepenice poslao šefa protokola“, saopštila je omladina Saveza za Srbiju.

Odbornici niškog SNS „brane“ skupštinu grada od Boška Obradovića (FOTO)

Odbornici Srpske napredne stranke, inače, ušli su danas u opštine u gradovima širom Srbije kako bi, objašnjavaju, „odbranili“ institucije od nasilnog upada lidera opozicije.

Gradonačelnik Šapca tvrdi da su aktivisti SNS upali u Opštinu (FOTO)

Izvor Infobrif Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...