SNS: Predsednik opštine zaključao odbornike i skinuo ručke s vrata

4.130

Opštinski odbor SNS Paraćin saopštio je da je predsednik opštine Saša Paunović sinoć zaključao odbornike SNS koji su ušli u prostorije opštine, skinuo ručke sa vrata od prostorija u kojima se nalaze, zaključao toalete i sprečio ih čak i da koriste vodu.

Odbornici niškog SNS „brane“ skupštinu grada od Boška Obradovića (FOTO)

Opštinski odbor SNS najoštrije je osudio „nasilno, fašističko ponašanje Saše Paunovića, koje trenutno sprovodi sa grupom od 30 pripadnika obezbeđenja“.

„Model fašističkog ponašanja Paunović je očigledno preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, tako da ovakav čin vandalskog ponašanja ni malo ne iznenađuje. Građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni na račun države bogate i baškare“, kaže se u saopštenju SNS.

Gradonačelnik Šapca tvrdi da su aktivisti SNS upali u Opštinu (FOTO)

Paunović očigledno, kako se navodi, radi sve što kažu njegovi mentori Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, a sve to ide na štetu građana Srbije.

„Protiv Paunovića koji je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo već su podnete krivične prijave. Kako bi se napokon sprečio lopovluk Paunovića i njegovih saučesnika, opštinski odbor SNS traži da se istraže pronevere, zloupotrebe i lopovluci Paunovića zbog kojih je uništena opština Paraćin“, kaze se u saopštenju.

Bastać objavio susret sa naprednjacima u zgradi Opštine Stari grad (VIDEO)

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...