Predsednik Srbije objasnio šta mu je od juče ulilo dodatnu snagu

88

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je veoma zabrinut zbog svega na Kosovu i Metohiji kao i zbog predstojećeg susreta u Berlinu.

Vučić o broju okupljenih na jučerašnjem protestu „1 od 5 miliona“ u Beogradu

„Brinem o svemu i zbog susreta u Berlinu. Ne zbog toga što se plašim bilo kakvih pritisaka, niti mislim da će ih biti, već ne vidim ni kako dalje ni šta dalje sa ljudima koji su tako i toliko neodgovorni kao što su albanski lideri danas. To je ono što kod mene izaziva i veliku bojazan i određeni strah, ali utoliko više će nas naterati na još ozbiljnije i odgovornije ponašanje“, rekao je Vučić novinarima posle obilaska radova na Kliničkom centru Srbije.

On je rekao i da je video koliko su energije i nade polagali albanski mediji i radovali se onome što se dešavalo juče na beogradskim ulicama i da su se najviše Haradinajevi i Tačijevi mediji radovali onome što potencijalno sledi za Vučića.

Vučić: Nemojte više da nam pretite. Dojadiste. Hajde samo da vas vidim!

„To mi je ulilo dodatnu snagu i nadu da radim dobre stvari za našu zemlju i za naš narod na KIM“, poručio je predsednik.

On je dodao da su albanski mediji, za razliku od nemačkih i švajcarskih, pa i hrvatskih, videli stvari na ulicama na drugačiji način.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...