Više Valjevaca za miting Budućnost Srbije nego za doček Putina

120

Srpska napredna stranka duplirala je kvotu za odlazak na miting „Budućnost Srbije“ u Beograd, 19. aprila, kako bi bila obezbeđena ogromna, „do sada neviđena podrška građana Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću“.

Kako saznaju Kolubarske.rs dosadašnji broj od 750 građana, koliko je valjevski odbor SNS morao da „obezbedi“ za doček Putina i šetnju „za pristojnu i normalnu Srbiju“, na miting u petak u glavni grad treba da dođe 1500 ljudi iz Valjeva, dok kvota određena za ostale opštine Kolubarskog okruga iznosi 4.000 ljudi.

To će ubuduće biti stalna kvota koju će naprednjaci Valjeva morati da ispune za svaki miting, pišu Kolubarske.rs, pozivajući se na izvor iz SNS.

Sagovornik Kolubarskih.rs kaže da je na sastanku Gradskog odbora SNS, koji je održan prošle nedelje, predsednik valjevskih naprednjaka Slobodan Gvozdenović saopštio da je vrh partije duplirao kvotu.

Pored zaposlenih u javnim preduzećima i ustanovama na miting SNS „Budućnost Srbije“ moraju da putuju i zaposleni u Gradskoj upravi.

„Ta obaveza naročito važi za one koji su angažovani po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima, bez obzira na to da li su čalnovi SNS ili SPS“, navodi sagovornik portala.

Izvor Kolubarske.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...