Lider SNS opoziciji: Probajte da blokirate, pa ćete da vidite!

2.060

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da veliki skup koji je zakazan za 19. april u Beogradu, u okviru kampanje Budućnost Srbije, neće početi sve dok ne budu mogli svi da dođu.

On je rekao i da će biti probijena svaka blokada koju pokuša da postavi opozicija da bi sprečila ljude da dođu u Beograd.

Vučić saopštio kada će biti doneta odluka o vanrednim izborima

„Ajd’, probajte da blokirate, pa ćete da vidite – svaku blokadu ćemo da vam probijemo, na svakom mestu. Da vidite, bando fašistička, da fašizam u Srbiji neće proći!“, poručio je Vučić, nakon čega je dobio veliki aplauz u Sava centru.

On je na taj način odgovorio na najave iz Saveza za Srbiju da nije isključena blokada puteva po Srbiji, kako bi pristalice SNS bile sprečene da dođu na skup 19. aprila.

Kako je rekao, miting u petak neće početi dok svi koji žele ne budu mogli da dođu.

„A ići ćemo u svako selo, u svako mesto, gde god se bilo koji sledbenik fašiste Obradovića, tajkuna Ðilasa i Jeremića usudi da blokira ljude i da im spreči kretanje… Dok ne oslobodimo te puteve, neće krenuti miting u Beogadu, makar dva dana čekali, ovde u Beogradu“, naglasio je Vučić.

U beogradskom Sava centru u toku su sednice Izvršnog i Glavnog odbora SNS u proširenom sastavu.

Vučića dočekali aplauz, ovacije i dobošari; tri tačke na sednici (FOTO)

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...