Predsednik SNS završio govor molbom za dva velika aplauza (FOTO)

956

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić završio je danas obraćanje članovima Glavnog i Izvršnog odbora stranke, uz molbu da aplauzom pozdrave Srbe sa KiM, ali i članice gradske vlasti u Beogradu.

Beograd, 16. aprila 2019. - Funkcioneri SNS Marko Djuric, Milos Vucevic, Darko Glisic, Aleksandar Vucic, Nebojsa Stefanovic, Marija Obradovic i Milenko Jovanov na sednici Glavnog i Izvrsnog odbora SNS. Pripreme za veliki narodni skup 19. aprila "Stop nasilju i buducnost Srbije", situacija na KiM i aktuelna politicka situacija i, potencijalno, raspisivanje izbora - tacke su o kojima je danas razgovaralo Predsednistvo SNS. FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / bb
FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Vučić je zatražio aplauz za predstavnice vlasti u Beogradu, koje su, kako je rekao, nedavno odbranile Skupštinu grada.

Vučić saopštio kada će biti doneta odluka o vanrednim izborima

Govor je završio molbom za veliki aplauz za 27 Srba koji su sa Kosova i Metohije pešice krenuli na veliki miting u Beograd, 19. aprila, i za njihovu izdržljivost.

Prepešačili više od 200 kilometara: U petak stižu na miting Aleksandra Vučića

„Živelo Kosovo i Metohija, živela Srbija“, završio je Vučić.

Vučić o opoziciji i Trifunoviću: “Nije to pivo u pitanju… teži je to slučaj”

Kako se navodi, članovi najviših stranačkih organa ponovo su dugim aplauzom, stojeći, izrazili punu podršku i njima i lideru stranke.

Beograd, 16. aprila 2019. - Sednica Glavnog i Izvrsnog odbora SNS. Pripreme za veliki narodni skup 19. aprila "Stop nasilju i buducnost Srbije", situacija na KiM i aktuelna politicka situacija i, potencijalno, raspisivanje izbora - tacke su o kojima je danas razgovaralo Predsednistvo SNS. FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / bb
FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Vučić dao rok do 6. maja, u suprotnom – SNS izlazi sa “merama”

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...