Saopštenje Budućnosti – Kakvu su odluku doneli?

282

Posle dva poraza u Beogradu, branilac titule prvaka ABA lige, podgorička Budućnost, dočekaće u sredu od 19 časova Crvenu zvezdu u pokušaju da ovu finalnu seriju produži.

Naravno, ogromno je interesovanje domaćih navijača, što je danas i potvrđeno iz podgoričkog kluba, uz opasku da će dvorana “Morača“ biti mala da primi sve one koji žele da prisustvuju sutrašnjem okršaju.

A u vezi sa velikim interesovanjem, danas je Budućnost objavila i novo saopštenje, koje sadrži i važnu informaciju za navijače.

“Za ulaznice za utakmicu finala ABA lige između Budućnost Volija i Crvene zvezde vlada veliko interesovanje, koje za više hiljada prevazilazi kapacitete SC Morača.

Zbog bezbednosti i rizika koji sa sobom nosi organizacija ovog događaja, neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji.

Budućnost Voli se ovom prilikom zahvaljuje navijačima na želji da budu uz svoj klub i podršci koja nije izostala u ovoj izazovnoj završnici finala ABA lige.

Imajući u vidu zahteve Uprave policije, zbog visokog rizika ove utakmice i pojačanog nadzora, obaveštavamo da će kapije SC Morača biti otvorene od 17 do 18.30h i da nakon toga neće biti dozvoljen ulaz. Molimo sve navijače da ispoštuju pravilo u cilju adekvatne organizacije i bezbednosti svih prisutnih“, navodi se u današnjem saopštenju KK Budućnost Voli.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...