Šešelj tvrdi da će urna Mire Markovic ipak biti u Požarevcu, a ne u Crnoj Gori

711

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da ga je Marko Milošević, sin preminule Mire Marković, ovlastio da „lično dogovori verski obred s nadležnim sveštenicima SPC“, kao i da će se sahrana obaviti u dvorištu porodične kuće u Požarevcu.

„Gospodin Marko Milošević ovlastio me je da lično dogovorim verski obred s nadležnim sveštenicima Srpske pravoslavne crkve. Ovo je zvanična informacija i porodica apeluje da se u javnosti prekinu dalja nagađanja o mestu i modalitetima sahrane“, napisao je Šešelj na svom Tviter profilu.

Marko Milošević potvrdio kada će i gde biti sahranjena Mira Marković

On je dodao da mu je Milošević, uz saglasnost svoje sestre Marije, rekao da će se, po odluci porodice, sahrana njihove majke gospođe Mire Marković obaviti u dvorištu porodične kuće u Požarevcu u subotu, 20. aprila u 15 časova, po pravoslavnom verskom obredu.

Ćerka Mire Marković želi da se sahrana obavi u Crnoj Gori?

Da podsetimo, prema pisanju „Kurira“, bilo je reči da se Marija Milošević protivi najavljenoj majčinoj kremaciji u Rusiji i da nije pristala da se potom njena urna prebaci u Srbiju, kao i da želi da je sahrani u Crnoj Gori.

Izvor Infobrif, Kurir
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...