Trajković: Đurić najavljuje nešto gore za mene, tužiću ga

103

Profesorka Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici i političarka sa Kosova Rada Trajković ocenila je da šef Kancelarije za KIM Marko Đurić izjavama o njoj izjavi „priprema mnogo teži čin usmeren prema meni“.

„Najstrašnije je što je ovo priprema za mnogo teži čin usmeren prema meni. Princip je isti kao i za Olivera, prvo ogaditi čoveka narodu, a normalno uraditi to što nameravaju da urade svima onima koji im smetaju u sprovođenju njihove sulude politike“, izjavila je Trajković za portal KosSev.

Ona je najavila tužbu protiv Đurića“ jer su očigledno on i njegova Kancelarija centar targetiranja ljudi sa prostora Kosova i Metohije“.

Đurić: Ako je tačno da je prištinskim istražnim organima klevetala svoju državu, onda…

O samom tabloidu Alo, kao i za ostale tabloide kaže da „su bilteni vladinih službenika usmereni podržavanju politike“, ali da su kao takvi samo posledica pogrešne politike.

Na pitanje da li očekuje reakciju institucija i nevladinih organizacija, navodi da se uzda samo u „Božiju pomoć“.

Zvaničnih potvrda Specijalnog tužilaštva Kosova o tome da je Trajković svedok u slučaju ubistva Ivanovića nije bilo, dok nadležni tužilac u ovom slučaju, Sulj Hodža, danas nije odgovarao na pozive i poruke redakcije KoSSev. Sama Trajković, zatražila je od Specijalnog tužilaštva Kosova da se pod hitno oglasi i demantuje ove navode.

 

Izvor KoSSev
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...