Četvrtu godinu zaredom ovo je najuglednija kompanija na svetu

121

Švajcarski proizvođač satova Rolex četvrtu godinu zaredom proglašen je za najugledniju svetsku kompaniju, prenosi hrvatski Poslovni dnevnik.

To priznanje dodeljuje se od 1997. godine, a listu od 100 najuglednijih kompanija sastavlja Reputation Institute iz Bostona, vodeći pružalac usluga za merenje i upravljanje reputacijom.

I ove je godine Roleks je iza sebe ostavio dobro poznate kompanije kao što su LEGO, The Walt Disney, Adidas, Microsoft, Sony, Canon, Michelin, Netflix i Bosch.

Kako bi došli do ovih rezultata, istraživači Reputation Institute iz Bostona ispitali su više od 230.000 pojedinaca u 15 zemalja sveta. Kompanije koje se razmatraju za ulazak na listu obično imaju prihod veći od 50 milijardi dolara godišnje, prisutnost u svim ispitanim zemljama i poznavanje brenda kod bar 40 odsto opšte populacije.

U istoriji dugoj više od 100 godina kompanija Roleks je neprekidno radila na trajnim poboljšanjima, kao i na ulaganjima u inovacije na svim nivoima.

Pixabay

Upravo je predanost težnji za izvrsnosti i želja za doprinosom društvu uvrstila Rolex na sam vrh najuglednijih svetskih kompanija.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...