Luka Jović na korak od transfera iz snova, peti Srbin u istoriji, znate li ko su bili prethodnici?

335

Izgleda da će Luka Jović ostvariti transfer iz snova.

Naime, kako se saznaje, pošto je prešao zvanično u Ajntraht i potpisao ugovor do 2023. sada ima otvoren put ka velikom klubu.

Prema tvrdnjama pouzdanih izvora iz Španije u narednih nekoliko dana, Luka Jović će se dogovoriti sa Realom, tačnije Madriđani će naći zajednički jezik sa Ajntrahtom, a neće biti problema oko Lukinih uslova.

Kakva će biti formula transfera?

Prema tim informacijama, u Nemačku idu Raul de Tomas koji se nadavao golova u Valjekanu, njegova pozajmica od strane Reala Nemcima je deo dogovora, a u Ajntraht bi mogao još jedan igrač „Merengesa“, omladinac Pedro koji nastupa za drugi tim. Dva ova napadača, ili samo jedan, to zavisi od Ajntrahta će zameniti Luku u nemačkom timu, a on bi se prema ovoj priči preselio u Real kao alternativa za Benzemu.

Zidan želi da što pre završi posao, Barsa je odustala, ali ne i Bajern i, priča se PSŽ koji je zimus imao priliku da Kavanija proda u Kinu, a sada bi mogao madridskom Atletiku.

No, Real se ne odbija, po svemu sudeći Luka će postati peti igrač iz Srbije koji bi mogao da stigne u Real, posle Milana Jankovića 1987. zatim Predraga Spasića 1995. Dejana Petkovića 1996. i Perice Ognjenovića 1999. Niko od njih nije ostavio trag među Los Blankosima, pa će Jović imati šansu da postane najuspešniji Srbin u istoriji Reala.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...