Prva velika posledica sloma Sitija, koliko je vremena na klupi ostalo Pepu?

251
Sigurno da je Siti igrao bolje od rivala prethodne večeri, da je kontroverzna odluka, odnosno, po svoj prilici neregularan gol Ljorenta odlučio putnika u polufinale.

Pep Gvardiola je veliki pristalica VAR tehnologije.

„Možda sudija to nije video na snimku, ali VAR je svakako potreban, surovo je ovako ispasti, no nadam se da ćemo imati više sreće u budućnosti“, kaže menadžer Sitija.

Sa druge strane, pitanje je šta je njegova budućnost.

„Imam ugovor još dve sezone, planiram da ostanem, ako ne dobijem otkaz“, rekao je Gvardiola.

U Engleskoj mu zameraju da je poklonio prvi meč Totenhemu odlukom da izostavi De Brujnea koji je sinoć rasturio „Pevce“ i imao tri asistencije.

Međutim, ne treba zaboraviti ni promašeni penal, čini se da je slabiji tim otišao dalje, ali stalno se ponavlja isto, Gvardiolini timovi u završnicama evropskih kupova, to je bio slučaj sa Bajernom, primaju previše golova.

Engleski mediji su sigurni, da ako naredne godine ne osvoji Ligu šampiona, Gvardiola odlazi. Neće dobiti otkaz, kako spekuliše, priča se da će, u slučaju da ne bude ostvaren cilj, evropska kruna, u narednoj godini sam otići. On naime oseća moralnu obavezu posle ogromnog uloženog novca da Siti dovede do evropske titule, međutim, kao i u Bajernu, izgleda da je daleko, i pored toga što bi mogao da odbrani titulu u PL.

Ponudu već sada ima, ali pitanje je hoće li ga Juve čekati do leta 2020. za sada Gvardiola ostaje, ali vrlo je moguće da naredna bude njegova poslednja sezona na klupi Mančester Sitija.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...