Dačić ocenio da Vučić time što ne raspisuje izbore štiti opoziciju od poraza, a onda mu uputio molbu

99

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da se danas sa skupa „Budućnost Srbije“ u Beogradu svima u svetu i okruženju šalje poruka jedinstva i snage srpskog naroda.

„Ovaj skup pokazuje da (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić uživa ogromnu podršku naroda, da je Srbija stabilna jaka i složna, da želi mir, kompromis i pomirenje, ali i da je jaka i da štiti svoj narod i interese. Takve Srbije treba da se plaše samo srpski neprijatelji“, rekao je Dačić na mitingu.

Načelnik policije saopštio broj prisutnih učesnika mitinga (FOTO)

On je kazao da skup nije poruka za opoziciju u Srbiji, već za sve u svetu i okruženju.

„Ne pomišljate da Srbiju možete da ucenjujete, ne pomišljajte da možda kojim slučajem mislite da je Srbija slaba i nejedinstvena pa da zato vršite pritisak da priznamo Kosovo ili da se ukine Republika Srpska. Nema predaje, bez obzira na pritiske“, istakao je Dačić i dodao „ne igrajte se vatrom“.

Obraćanje Aleksandra Vučića na mitingu „Budućnost Srbije“

On je kazao da opozicija u Srbiji nema nikave šanse i da je to što Vučić još nije raspisao izbore dokaz samo njegove odgovornosti prema državi i nacionalnim interesima.

„On (Vučić) ih (opoziciju) štiti sam od njihovog poraza i debakla. Evo ja ću da ga zamolim da prestane da ih štiti“, kazao je Dačić.

Počeo miting „Budućnost Srbije“ (FOTO)

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...