“Drago mi je što sam predgrupa najvećem čoveku u Srbiji” (VIDEO)

508

Pozitivna atmosfera i dobre muzičke vibracije sa bine ispred Narodne skupštine, piše Tanjug, obeležile su danas nešto posle 16.00 časova, početak koncerta, kao muzičke „prethodnice“ današnjem političkom skupu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Budućnost Srbije“.

Skup građana iz cele Srbije predsednik je najavio kao skup dobrih namera i jedinstva po pitanjima od značaja za državu i srpsko društvo, koje će kasnije popodne Vučić podeliti sa građanima.

Ministar policije izneo procenu broja ljudi na mitingu „Budućnost Srbije“ (FOTO)

Koncert je „otvorio“ Aca Lukas, regionalna mega zvezda, ali porukom da je on danas Aleksandar Vuksanović, koji ima pravo da pruži podršku Vučiću i da je prvi put na nekoj bini, a da nije „glavni“:

„Drago mi je što sam predgrupa najvećem čoveku u Srbiji“, rekao je Lukas.

„Sada da pevamo. Svako treba da radi ono što najbolje zna“, zaključio je i nastup počeo pesmom „Voliš li me“.

Nakon Ace Lukasa nastupiće velikani srpske rok scene, „Riblja čorba“, dok će se Oliver Mandić, kako je potvrđeno Tanjugu, popeti na scenu posle političkog skupa Budućnost Srbije.

Na tom skupu, koji bi trebalo da počne u 18 sati, govoriće predsednik Vučić, a pre njega i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, premijerka Srbije Ana Brnabić, šef srpske diplomatije Ivica Dačić i jedan od heroja sa Košara, penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski.

Miting "Budućnost Srbije" Srpske napredne stranke ispred Narodne skupštine

Gepostet von Danas am Freitag, 19. April 2019

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...