Dveri: Incident u Kuršumliji, portir sprečio opozicione odbornike da uđu u zgradu opštine

132

Portir u zgradi opštine Kuršumlija sprečio je nekoliko opozicionih odbornika da uđu u tu zgradu, sa obrazloženjem da je dobio nalog da nikoga ne pušta u zgradu, jer nijedna služba u opštini danas ne radi.

Pored portira, opštinu danas obezbeđuju pripadnici policije u civilu, kazao je agenciji Beta odbornik Dveri Oliver Milisavljević.

On je sa još nekoliko odbornika pokušao da uđe u zgradu opštine, kako bi predali neke od zahteva za narednu skupštinu opštine, ali i da provere ko danas radi u opštini Kuršumlija.

„Portir nas je presreo i kazao da mu je naređeno da nam ne dozvoli ulazak u zgradu opštine. Tom prilikom je došlo do verbalnog sukoba između portira i nas. Verbalni sukob je pretio da preraste u fizički obračun, međutim, sa gornjeg sprata su se pojavila dvojica policajaca u civilu“, kaže Milisavljević.

Nakon toga, Milisavljević i drugi opozicioni odbornici su napustili zgradu opštine.

Snimak, koji je dostavljen Agenciji Beta, svedoči o ovom događaju. Portir je fizički preprečio stepenište, koje vodi na gornje spratove, gde se nalaze sve opštinske službe.

Na pokušaj odbornika Zvezdana Ristića da objasni da su oni odbornici, i da je danas radni dan, te da njima kao odbornicima niko ne može da zabrani ulaz u zgradu opštine, portir je kazao da on njih razume, ali da mora da spreči njihov ulazak u zgradu.

„Gore nema niko, niko ne radi, i nemate šta da tražite danas gore“, kazao je portir, naglašavajući da danas radi samo pisarnica.

Oliver Milisavljević kaže da je portir bio spreman da fizički spreči odbornike da se popnu na drugi sprat, ali su se pojavila dvojica policajaca u civilu, koji, kako kaže, danas obezbeđuju tu zgradu, i odbornici su je tada napustili.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...