Kako će izgledati današnji skup u Beogradu: Počinje koncertima, a evo ko će sve govoriti

764

Ispred Narodne skupštine u Beogradu danas će u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, biti održan skup sa kojeg će predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić pozvati građane Srbije da se ujedine oko svih važnih pitanja za državu i narod, jer je jedinstvo, kako je ranije rekao, i borba za srpske interese, posebno na KiM, ali i u celom regionu, od presudnog značaja.

Vučić pozvao građane da dođu sa decom na miting, a zbog jedne stvari se izvinio

Skup, na kome se očekuje ogroman broj građana, zvanično bi trebalo da počne u 18 časova, a kako Tanjug saznaje pre predsednika Vučića građanima će se obratiti i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, premijerka Srbije Ana Brnabić, šef srpske diplomatije Ivica Dačić i jedan od heroja sa Košara, penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski.

Zbog skupa „Budućnost Srbije“ ove ulice zatvorene za saobraćaj, a linije GSP-a preusmerene

Predsednik Aleksandar Vučić je pozvao, kako je rekao, normalnu i pristojnu Srbiju da se danas okupi za budućnost zemlje.

Bora Đorđević jednom rečenicom prokomentarisao učešće na mitingu „Budućnost Srbije“

„Da pozovemo građane na ujedinjenje, a ne političke partije, jer to ne bi bilo dobro za demokratiju“, rekao je juče Vučić posle sastanka sa Srbima koji su peške stigli sa KiM u Beograd na miting.

Zvaničnom delu mitinga prethodiće dvosatni koncert Ace Lukasa i „Riblje čorbe“, a posle obraćanja zvaničnika, skup, kako je najavljeno, biće završen koncertom Olivera Mandića.

Postavljanje bine ispred zgrade parlametna počelo je još u sredu ujutru, a očekuje se, da će to biti jedan od najvećih političkih skupova u Srbiji u poslednjih 50 godina.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...