Lončar: Dan kad smo preokrenuli stvari

126

Ministar zdravlja i član Predsedništva SNS Zlatibor Lončar izjavio je, povodom današnjeg mitinga u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ u centru Beograda, da je to istorijska prilika da se pokaže da je Srbija zemlja pristojnih i vrednih ljudi.

„Danas se menja istorija. Danas imamo priliku da učestvujemo u stvaranju jedne nove istorije i da se izborimo svi zajedno, jedinstveno, za zdravu, čistu, poštenu Srbiju, koja nam je preko potrebna da bismo mogli da idemo dalje“, rekao je Lončar za TV Pink.

On je rekao da je osnovni zadatak aktuelne vlasti da uradi stvari koje će doprineti da Srbija bude bolja od one kakvu su je zatekli.

„Zato pozivamo građane da dođu, da nam se pridruže, da možemo sutra, budućim generacijama da kažemo da je to bio taj dan kad smo preokrenuli stvari, kada smo krenuli napred, ujedinili se i doneli odluku da neke manje bitne stvari ostavimo sa strane i da se borimo samo za rezultat i zacrtane ciljeve“, rekao je Lončar.

Ministar je uoči skupa obišao lekarske ekipe u centru grada, kojih će biti više od 34, i naveo da su sve spremne da pomognu građanima, ukoliko im lekarska pomoć bude zatrebala.

Lončar je dodao da su uključene ekipe Hitne pomoći i domova zdravlja, kao i mobilne ekipe Vojske Srbije.

Kako će izgledati današnji skup u Beogradu: Počinje koncertima, a evo ko će sve govoriti

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...