Real ga neće, Juventus sprema bombu!

287

Juventus je spreman za prelazni rok, a velika želja ostaje povratak Pola Pogbe.

Naime, klub je spreman da uloži ogroman novac u povratak Francuza, deo sporazuma bi bio i Daglas Košta, a na ruku im ide što Perez nije zagrejan za Pogbu, iako ga Zidan želi.

Procenjeno je da Juventus ima najviše problema na sredini, što je Pirlo plastično objasnio činjenicom da je njegov Juve sa Vidalom i Pogbom, kao i samim „Mocartom“ bio mnogo jači u vezi, ali da nisu imali ovakve napadače kao sada.

Remzi je već stigao, Pjanić i Pogba bi uz Džana i Matuidija kompletirali sredinu terena, a Francuz bi uz Kjezu iz Fiorentine bio najveće pojačanje.

To bi podrazumevalo i prodaju Dibale, pa bi Paratićiju uz pomenuta dva igrača ostalo da kupi još jednog defanzivca i da na taj način tim učini još jačim.

Podsetimo, Junajted bi prodao Pogbu za 150 miliona evra, ali bi ta suma bila manja ako Dijego Košta bude krenuo put „Old Traforda“.

Pogbina plata bi bila 15 miliona evra, Juve bi oslobodio deo budžeta odlaskom Dibale koji ima 7.5 a klub će napustiti i Kedira, možda i Aleks Sandro, dok karijeru završava Barzalji koji prima 3 miliona mesečno, dok je plata Daglasa Košte 6 miliona po sezoni.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...