Oglasio se MUP povodom mitinga „Budućnost Srbije“

606

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković izjavio je danas da je ponosan na sve policijske službenike koji su pre, za vreme i posle jučerašnjeg skupa „Budućnost Srbije“ u Beogradu uložili napore da prestonica bude bezbedna i da saobraćaj funkcioniše što je moguće bolje, imajući u vidu veliki broj okupljenih građana.

Ovako mediji u regionu pišu o mitingu u Beogradu

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, Miličković se danas, zajedno s direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Milanom Stanićem, sastao s policijskim službenicima koji su bili angažovani.

Stefanović: Nije zabeležen ni najmanji incident

„Na skupu nije zabeležen nijedan incident i svi koji su želeli da prisustvuju skupu, stigli su bezbedno do Doma Narodne skupštine. Želim da zahvalim ujedno i građanima koji su pokazali kako se ponaša pristojna Srbija“, rekao je državni sekretar.

On je posebno pohvalio rad saobraćajne policije koja je, kako je rekao, profesionalno i odgovorno, od jutra do mraka, na ulicama usmeravala automobile i pešake.

Vučić se posebno zahvalio baš njima: Uz osmeh kažem hvala za sve što trpe!

„Zahvaljujem svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na iskazanoj profesionalnosti tokom obavljanja jučerašnjih zadataka“, rekao je Miličković.

Načelnik policije saopštio broj prisutnih učesnika mitinga (FOTO)

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...