Mirković o liderima SzS: Oni su više cirkus nego političari

259

BEOGRAD – Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda tvrdi da Vuk Jeremić, Dragan Đilas i Boško Obradović nemaju drugu politiku osim nasilja, a da to dokazuje i njihova najava protestne turneje.

U saopštenju dostavljenom medijima Mirković kaže da Jeremić i Đilas nisu u stanju ni stranku da formiraju, jer, tvrdi, ne mogu da obezbede ni 10.000 potpisa, pa do nje dolaze preuzimanjem druge stranke, a da istovremeno najavljuju svoju protestnu turneju po datumima, čime nas, kaže, uveravaju da su oni više cirkus nego političari.

„Odbijanjem dijaloga, tamo gde je on jedino moguć, u institucijama, postavljanjem nekakvih ultimatuma koji bi zadovoljili poslovne potrebe prvaka tog saveza i šetnje iz dana u dan, od protesta do protesta, najbolja su potvrda da crna trojka Đilas, Jeremić i Obradović, sem nasilja, bolesne želje za vlašću i patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću, i svakome ko ne misli kao oni, nemaju drugu politiku“, navodi Mirković.

Navodi i da se nada da će, osim želje da Đilas bude premijer, Jeremić predsednik, a Obradović šef diplomatije, „najavljene proteste iskoristiti da kažu odakle im milioni evra na računima i u nekretninama, zašto napadaju žene i novinare, koliko su saobraćajnih znakova pretukli i šta je cilj tih protesta“.

„Nadam se da su se urazumili i da ovaj put neće biti nasilja i da će svoju frustraciju, jer se na samo jednom mitingu podrške politici Aleksandra Vučića i pristojne Srbije, skupilo više ljudi nego na svim njihovim protestima zajedno, ovaj put kanalisati i da neće biti kršenja zakona“, naveo je Mirković.

Savez za Srbiju najavio tri nova protesta, evo i kada

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...