Novi detalji jezive tragedije u Somboru

1.585

Supruga pokušala da mužu nađe posao u Nemačkoj, on odbio a zatim policiji najavio šta će uraditi.

Po jednoj od verzija događaja, Vujičić je, navodno, neposredno pre nego što je pucao u Desimirku, pozvao policiju telefonom i najavio ono što će uslediti.

Nezvanično, somborska policija zbog toga je u rekordno kratkom roku stigla na mesto ubistva, ali žrtva već tada nije davala znake života, dok je ubica, koji je pokušao samoubistvo pucajući sebi u glavu, bio bez svesti.

Prema prvim informacijama, Branko je iz pištolja ispalio metak u grudi svoje supruge, a zatim je pucao sebi u glavu.

Tragedija se dogodila u blizini hipodroma u Somboru, između buvljaka i Carinarnice. U travi pored puta vidljivi su tragovi krvi, a okolo ima papira.

Nesrećna žena je umrla na licu mesta, a Branko je prevezen u bolnici u Somboru, a zatim je zbog teških povreda prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, gde je kasnije preminuo.

„Tetka je nešto više od godinu dana radila u Nemačkoj čuvajući starije osobe i tako su se ona i teča izdržavali od njene zarade. On nije radio, ali tetka Desmirka je htela da mu nađe neki posao u Nemačkoj, da vozi kamion, ali on to nije prihvatio. Nisu se najbolje slagali, pa je ona odlučila da se razvedu, jer dece nisu imali“, kaže njen sestrić Stefan.

Nesrećna žena prekjuče je iz Nemačke na kratko došla u Sombor i Branko je ubio.

 

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...