Italijani prate, Barsa odredila cenu svoje „propale investicije“

312

Jedno od većih razočarenja po pitanju transfera „Blaugrane“ je svakako kupovina Andre Gomeša iz redova Valensije.

Na leto 2016. godine Katalonci“ su izdvojili 40 miliona evra za tada jednog od najboljih igrača Valensije i Primere, ali se Portugalac uopšte nije snašao na „Nou Kampu“.

Početkom ove sezone usledila je pozajmica u Premijer ligu, tačnije u redove Evertona gde Gomeš uspeva da podseti na stare dane.

Za tim sa „Gudison parka“ je odigrao 26 utakmica u najjačoj ligi Engleske, podsetimo „Karamele“ posle deklasiranja Junajteda zauzimaju osmo mesto na tabeli.

Barselona će po isteku jednogodišnje pozajmice gledati da se reši Portugalca, ali će po svemu sudeći poslovati sa gubitkom.

Prema pisanju nekoliko medija Katalonci bi prihvatili i dvadeset miliona evra za Portugalca, što je duplo manje od onoga što su uložili u njega.

Zainteresovanih strana ima, pored Evertona koji želi da ga zadrži za stalno, kao potencijalni kupci su se javili i timovi Serije A poput Intera, Rome i Lacija koji mogu priuštiti ovakav transfer.

Barsa ne pruža drugu priliku, mesta u vezi za narednu sezonu su već bukirana tako da sledi selidba portugalskog „promašaja“.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...