Voditeljka Ivana Šebek reagovala na reči Nebojše Čovića: Bojim se za svoju bezbednost

143

„Apelujem da se žene zaštitite od crtanja meta i poziva na nasilje: Kao žena, ćerka, sestra, osećam se ugroženo od strane gospodina Nebojše Čovića, posle brojnih uvreda, neistina, crtanja mete, te zadiranja u moj lični i porodični život, koje je izneo na televiziji Happy 24.04.2019.“, navodi Šebek u reagovanju.

„Gospodine Čoviću, otac mi nije živ da ove Vaše gadosti sluša, gleda i čita, uz rezervu da je možda iz Vaše vizure civilizovano ovako se obraćati i posredno pretiti ženi, te sejati strah.

Međutim, ovo što ste izgovorili, te pokazali fotografije iz mog ličnog života, na televziji sa nacionalnom frekvencijom, sve je, osim civilizovano.

I da, ako Vam je cilj bio da me uplašite – uspeli ste, znamo svi da ste opasni i da crtate mete ljudima koji drugačije misle, te sportski navijaju za neki klub. Plašim se i Vas i onih koji ovakvim istupima mogu da budu inspirisani na nasilje.

Uvrede na moj račun i da pretrpim nekako, ali dirnuli ste u moju porodicu, koju volim najviše na svetu, a to je pušteno u etar na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Elementarno ste dezinformisali javnost, rekli neistine. Ostrvili ste se na mene i moju porodicu, a ja sam samo žena, sa skromnim znanjem iz košarke.

Zemlja koju volim je Crna Gora, zemlja koju poštujem, kojoj dobro mislim takođe, jeste Srbija.

I da, jedinu istinu koju ste rekli je da uživam u Beogradu i cenim i volim porodicu i prijatelje koje imam tamo. Znate iz Crne Gore sam i kosmopolita sam.

Pored toga sam podržavalac srpskih tenisera, a kada Srbija igra sa drugom državom, radujem se svakom uspehu u sportu Vaše zemlje, osim onom u kojem se nadmeće sa mojom Crnom Gorom.

Pokušaću damski, kulturno i civilizovano da Vam objasnim, a nadam se da ćete me razumeti – besramna je neistina da sam nazvala pogrdno Srbiju ikada, loše su vas informisali, rekla bih, zlonamerni, koje ste verujem, u žaru želje da me izvređate, kontaktirali.

Apelujem na sve da se uzdrže od raspirivanja mržnje po nacionalnoj osnovi, te mržnje prema ženama, zaključuje Šebek u reagovanju.

Nebojša Čović se, inače, u jutrošnjem gostovanju na televiziji Happy, „osvrnuo“ na „gospođu Ivanu Šebek“, koja po njegovim rečima na sav glas pljuje po crnogorskim medijima Crvenu zvezdu.

„Srbiju zove „Smrdija“. Pa dosta tog licemerja… Kada je Svetsko prvenstvo u fudbalu ide da navija za Ganu protiv Srbije. A, onda uživa u glavnom gradu „Smrdije“… A, od sedam dana, pet dana je u Beogradu i šalje selfije…“, rekao je Čović i dodao da je njen brat pilot u vojsci Srbije, pokazujući njene fotografije.

Čovića čekali sa šrafcigerima, osudio i Repešu za dešavanja u Podgorici!

Izvor Portal Analitika
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...