Zorana Mihajlović radikalima: Čim se vratim iz Kine…

457

Poslanici Šešeljevih radikala uvek su najjači kada treba da napadnu nekog ko nije tu i ko ne može da im odgovori, poručila je danas potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović odgovarajući na zahtev poslanika Srpske radikalne stranke da bude „sklonjena“ s mesta ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

U saopštenju dostavljenom medijima iz njenog kabineta, ministarka navodi: „radikalske perjanice predvođene Vjericom Radetom silno vreme u parlamentu potrošile su na vređanje i optužbe na moj račun, znajući da nema ko na njihove laži da im odgovori“.

„To su ti junaci“, poručila je iz Pekinga potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, odgovarajući na optužbe koje su protiv nje izneli poslanici SRS u Skupštini Srbije.

Ona je dodala da jedino što znaju Šešeljevi radikali jesu blaćenja i optužbe, ali da će čim se vrati iz službene posete Kini doći u parlament kako bi im u lice odgovorila.

„Razumem da su radikali veoma nervozni jer i dalje ne mogu da preskoče izborni cenzus. Vidim i da je njihov lider Vojislav Šešelj vrlo zbunjen, jer sad napada projekte američkih kompanija u Srbiji, a doskora je bio jedan od najvećih agitatora i promotera američkog predsednika Donalda Trampa, pa su njegov lik radikali kolektivno nosili na majicama“, primetila je Mihajlovićeva.

Poslanica Srpske radikalne stranke (SRS) Vjerica Radeta rekla je danas tokom rasprave o amandmanima na Predlog zakona o planiranju i izgradnji da ministarka Zorana Mihajlović treba da bude razrešena funkcije ministra jer, po njenoj oceni, za legalizaciju objekata nije obezbedila adekvatne uslove.

Radeta: Skandal – Zakon o planiranju i izgradnji menja se 8. put otkako je Mihajlovićka ministarka

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...