Google kao Thanos: „Sve mora biti savršeno izbalansirano“ (VIDEO)

Lep omaž superherojskoj sagi filmova

141

Imate li par sekundi viška? Evo vam predlog za kratku zabavu (osim ako ne spadate u manjinu koja nije gledala Osvetnike: Rat beskraja). Otvorite Google i ukucajte „Thanos“, odnosno „Tanos“ ako koristite srpsku verziju Gugla.

To je ime superzlikovca iz Marvelovih stripova i filmova, a kada kliknete dugme za pretragu, sa desne strane će se pojaviti sličica „rukavice beskraja“. Ako je kliknete, ona će pucnuti prstima, a onda, očekivano, izbrisati pola rezultata pretrage.

Ovo je, naravno lep omaž koji označava početak bioskopsog života filma Osvetnici: Kraj igre, koji trenutno urniše blagajne širom sveta. Naravno, ova forica nema veze sa tim filmom, nego sa onim od pre godinu dana, na čijem kraju je nestalo pola univerzuma, jer, kako kaže Tanos, „sve mora biti u savršenoj ravnoteži“.

E, sad, ako ste kojim slučajem propustili „Rat beskraja“, „rukavica beskraja“ je artifakt u koji Tanos stavlja „dragulje beskraja“, od kojih svaki kontroliše jedan aspekat našeg univerzuma.

Ako sada ponovo kliknete na rukavicu, pojaviće se zeleno svetlo „dragulja vremena“ i stvari će se vratiti onakve kakve su bile.

Moramo da priznamo da je Google stvarno napravio „savršeno balansirani“ algoritam.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...