Liverpul se danas uzda u čoveka čiji je klinac najveći navijač Sitija!

116

Siti danas gostuje u Barnliju, s obzirom na raspored, ovo je možda poslednja šansa Liverpula, u poslednja dva kola šampion dočekuje Lester i gostuje Brajtonu koji je blizu opstanka.

Ali, na „Tarf Moru“ nikada nije lako, mada Siti ima odličan skor protiv ekipe Šona Dajša.

Naime, „Građani“ su izgubili 2015. sa 1:0, od tada dobili su što kod kuže, što na strani šest od sedam susreta protiv ovog tima.

Doduše prošle godine ih je Barnli zaustavio u prvenstvu, ove je Siti u šampionatu i kupu u dva meča protiv današnjeg rivala dao 10 golova, slavio sa po 5:0 u obe te utakmice.

Barnli je siguran, ali daće sve od sebe, nadu Redsa greje odlični napadač Ešli Barns. On je čovek koji daje golove protiv timova iz top 6, upisao se protiv svake od pomenutih ekipa.

Ima 29 godina, mukotrpan put do PL, jedino on i Vardi su dali golove u poslednjih pet godina svakom od najvećih timova lige.

Zovu ga prijatelji koji navijaju za Liverpul, traže od njega da postigne gol, da zaustavi Siti koji je pod pritiskom.

Ali, kod kuće ga zaklinju da ne zapinje.

„Moj sin je jedan od najvećih navijača Sitija koje sam video, biće jako ljut, ako dam gol. Mislim da ćemo se posvađati, ako uzmemo Sitiju titulu. Ali, ovo je šansa da uđemo u istoriju Liverpula“, rekao je Barns.

Meč u Barnliju počinje u 15:05, ako Siti ne dobije, Liverpul ostaje na vrhu i držaće šampionsku sudbinu u svojim rukama, u tom slučaju bi sa dve pobede, u Njukaslu i u poslednjem kolu protiv Vulvsa prekinuli post star gotovo tri decenije.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...