Venger skuplja ponude, zaobilaznim putem do prestižne klupe?

170

Arsen Venger je i dalje bez posla posle letošnjeg odlaska iz Arsenala.

Odbio je neke poslove u Aziji, poput mesta na klupi Japana, ali navodno i ponuda sa naftnog Istoka, nije ni razmišljao o povratku u PL, gde je posle smene Jokanovića želeo da ga angažuje Fulam.

Pričalo se o Milanu, ali oni ne zadovoljavaju njegove ambicije, dok je klupa Bajerna zauzeta, Kovač, po svemu sudeći, ostaje.

Juče se pojavila vest da Lion želi Vengera za tehničkog direktora, odnosno glavnog čoveka sportskog sektora, a isto bi i Pari Sen Žermen, što je stara ponuda. Venger radi za katarsku TV, BeIn Sports, ima bliske veze sa čelnicima Pari Sen Žermena i spekuliše se da bi ipak na kraju mogao da dobije ponudu da sedne u fotelju Pari Sen Žermena.

To bi, kako jutros pišu francuski listovi mogao da bude međukorak ka klupi „Svetaca“ jer su pozicije Tuhela posle poraza u kupu, loše završnice sezone i sukoba sa Mbapeom oslabile.

Videćemo na kraju šta će se desiti, Arsen Venger želi i dalje da trenira na vrhunskom nivou, a kaže njegovom senzibilitetu ne odgovara da bude selektor, jer voli svakodnevni rad…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...