Radovi zatvaraju saobraćajne trake na delu auto-puta kroz Beograd

120

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ najavilo je da će zbog radova 1. maja jedna traka auto-puta kroz Beograd, na delu od petlje „Dušanovac“ do petlje „Sava Centar“ biti zatvorena za saobraćaj.

„1. maja od 7.30 do 14.30 sati od petlje „Dušanovac“ do petlje „Sava Centar“ izvodiće se radovi u srednjem pojasu sa pomeranjima, na hemijskom tretiranju, postavljanju visećih saksija i sakupljanju lakog otpada, u smeru ka Šidu. Za saobraćaj će biti zatvorena (krajnja leva) preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom (srednjom) i zaustavnom (krajnjom desnom) saobraćajnom trakom“, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

Putevi Srbije saopštili su i da će se od 30. aprila od 7 sati do 6. maja do 17 sati obavljati radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na auto-putu od petlje „Batajnica“ do petlje „Novi Banovci“, u smeru od Beograda ka Novom Sadu.

„U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom“, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

Izvor Infobrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...